TIR român, rănit MORTAL într-o parcare din Germania. Anchetă URIA a poliției – Vinovatul a fugit de la locul accidentului

Șofer de TIR român, accidentat MORTAL într-o parcare în Germania. Vinovatul a fugit de la locul accidentului - Anchetă URIAȘĂ a poliției

Scene de canelură într-un parcare german! Un șofer TIR român de 45 de ani a fost ucis într-un accident provocat de șoferul unui camion care a fugit de la locul coliziunii. În prezent, cazul este investigat de poliție, iar persoana responsabilă pentru accident a fost identificată.

Potrivit tiri Diaspora, un accident potențial fatal a avut loc în Germania pe A17, și anume în zona de odihnă Am Heidenholz, pe drumul spre Praga.

Potrivit poliției locale, evenimentul s-a produs în ultima săptămână a săptămânii precedente, aproximativ 20:45. oferul român parcase camionul și iese din cabină cu intenția de a fuziona în semiremorcă. La acea vreme, un camion semiremorca necunoscut a lovit camionul românesc, aruncându-l pe calea unui CEH TIR, care era vizibil în imediata apropiere.

Ofertul român nu a avut nicio șansă, deoarece a fost prins în mijlocul celor două semiremorci și a murit pe loc.

Persoana care a provocat tragedia a fugit de la locul coliziunii și este urmărită acum de polițiști.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *