Temperaturele scad brusc – unde lovesc vijeliile, avertisment meteo. Fiecare ninsori este primul dintr-o serie de ninsori.

Avertisment meteo: temperaturile scad brusc - unde lovesc vijeliile. Cad primele ninsori

Vremea trece acum printr-un proces semnificativ de răcire. Temperaturele abia mai ating un maxim de 23 de grade de la 32 de grade. Mai mult, în timpul verii, la altitudini mai mari, vor apărea primii ninsori.

“În cursul zilei de astăzi, vremea se va retrage în majoritatea țării, provocând inorări temporare și plăci izolate, cu predilecție pentru jumătatea sudică a țării. Vântul se va intensifica vara, în special pe creste, dar la viteze mai mici de-a lungul coastei și, mai important, în nordul Moldovei “, a declarat meteorologul Iris ițineanu în timpul unei apariții la Realitatea PLUS.

Temperaturile maxime vor varia între 11 și 23 de grade Celsius în toată țara.

Valorile termodinamice vor fi semnificative în capitală. Ne așteptăm la o temperatură maximă de aproximativ 17 grade. Cerul va have innorări temporare, și numai cu tot ce trecător ar ploua slab.

Intensificările vântului vor fi cele mai puternice de-a lungul coastei și în nordul Moldovei.

“Timpul va continua să se retragă în zilele următoare. La sfârșitul săptămânii, ne așteptăm la o reorganizare a programelor noastre în toate zonele, deși diminețile vor rămâne reci. Ploile va fi concentrat în nordul, vestul și centrul țară, cu lapoviță și ninsoare posibile în zilele următoare “, precum și meteorologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *