REVENIREA SITUAIEI în cazul unei femei care a murit într-o pensiune Sinaia. INCREDIBIL CE A CAUZAT DECESUL / Concluziile procurorului

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul femeii care a murit la o pensiune din Sinaia. INCREDIBIL ce ar fi provocat decesul/ Concluziile Parchetului

Răsturnare a situației în cazul unei femei care a murit la o pensiune Sinaia în weekend. Legiuitorii au descoperit că este sufocat, inecat cu alimente. Inițial, s-a presupus că victima va muri ca urmare a loviturilor aduse de un bărbat care a fost în stare de ebrietate și care fugise de la fața locului, însă investigațiile din ultimele două zile au dezvăluit un scenariu diferit.

Procurorii au anunțat că bărbatul acuzat că a agresat victima și a susținut că ar fi lovit-o înainte ca ea să devină incomodată, este cercetat pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, în urma unui curs care la dus de la DN 1 la Comarnic, unde a fost reținut de polițiști.

“La data de 18.09.2021, în jurul orei 18.00, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a fost sesizat de către organele de poliție din cadrul IPJ Prahova cu privire la ceea ce, pe raza or. Sinaia, în dreptul pensiunilor «Casa Noastră», o persoană de sex feminin, identificată în persoană numită C.G.M, a decedat în urma unor

La primele ore ale dimineții, în jurul orei 17:15, polițiștii din orașul Comarnic au arestat un bărbat numit SD în timp ce conducea un autoturism cu plăcuța de înmatriculare DN 1 în direcția mersului Sinaia-Ploiești și au depus o plângere penală la numărul 622 / P / 2021 la Judecătoria Sinaia, unde se află raza de competență teritorială. Certificările au fost apoi evaluate de un procuror de la Parchetul Prahova, SD fiind cercetat ca suspect pentru săvârșirea unor infracțiuni precum „conducerea sub influența alcoolului” (prev. De art. 336 CP) și „conducerea fără permis” ( prev. de art. 335 al.2 CP).

Față de suspect a fost dispusă măsură reținerii pentru o perioadă de 24 de ore începând cu data de 20.09.2021, ora 16:00 și pană la data de 21.09.2021 ora 16:00 ”, detaliu un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

În ceea ce privește decesul femeii, autopsia a scos la iveală detalii care creionează cu totul alt scenariu decât cel conturat inițial, plecând de la un conflict care ar fi avut loc între victimă și cel care o însoțit.

„În ceea ce privește moartea GCM, am dori să afirmăm că rolul de procuror în fața Judecătoriei Prahova a fost stabilit la 18 septembrie 2021, în cazul penal nr. 342 / P / 2021, în contextul urmăririi infracțiunile de loviri sau vătămări care sunt cauza morții, astfel cum sunt definite de art. 195 alin. 1 C.pen. rap. la art. 193 alin. 1 C.pen, numit S.D.

În urma unei examinări externe a corpului cadavrului, un avocat de la SML Prahova nu a putut furniza concluzii preliminare despre cauza decesului, în ciuda prezenței leziunilor traumatice vizibile care ar permite formularea concluziilor preliminare despre cauza decesului, înainte de finalizarea unei autopsii medico-legale, care este programată pentru 20 septembrie 2021, la ora 8 dimineața

Totodată, s-a stabilit stabilit că sunt victime afecțiuni neurologice in antecedence, require a chirurgical intervention for anevrism cerebral in the 2020.

În urma autopsiei, Serviciul Județean de Medicină Legală Prahova a stabilit că moartea lui G.C.M a fost cauzată de insuficiența respiratorie acută ca urmare a unei asfixii mecanice cauzate de insuficiență stomacală, fără semne de violență constatate în timpul autopsiei. În acest caz, un raport al unui expert medical necroptic va fi prezentat după finalizarea investigațiilor medicale suplimentare, conform declarației procurorului.

Bărbatul implicat în caz, în libertate

Înainte de publicarea acestor detalii oficiale, s-a luat decizia de a trimite acasă un bărbat din Ploiești, care fusese victima unei rebeliuni. Luând în considerare cele mai recente probe, procurorii susțin că „până în prezent nu au existat dovezi ale unei legături cauzale între acțiunile suspectului de împușcare / iubire și moartea victimei, în lumina faptului că ancheta în cauza morții victimei denumită GCM este încă în desfășurare. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *