Președintele brazilian este obligat să mănânce pizza pe stradă în New York … pentru că nu a fost vaccinat împotriva COVID-19.

Președintele brazilian, obligat să mănânce pizza pe stradă, la New York... pentru că nu s-a vaccinat împotriva COVID-19

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, face furori pe străzile din New York, deoarece nu a fost vaccinat împotriva COVID-19. Fotografia a devenit populară pe rețelele de socializare atunci când a fost mandatat ca oamenii să mănânce pe stradă, chiar dacă se aflau în afaceri oficiale în New York, în timpul Adunării Generale a Națiunilor Unite. Bill de Blasio, primarul, a declarat că nu este bine primit în oraș pentru că nu este imun.

Bolsonaro, ca orice alt simplu newyorkez, a mâncat duminică o felie de pizza pe picioare, în mijlocul străzii, alături de membrii familiei sale. Imaginea a devenit populară pe site-urile de socializare.
Bolsonaro a ales un restaurant brazilian central pe durata vizitei sale de două zile la New York, unde a pus deoparte o zonă improvizată în aer liber, conform standardelor braziliene, conform EFE, citat de agerpres.ro.

Președintele brazilian a ratat ocazia de a se amuza de situații pe Twitter, postând un mesaj insoțit de mai multe emoticoane vehement, printre care a pizza happiness.

Problema este că liderul de extremă dreapta este obligat să mănânce la un nivel terase în majoritatea cazurilor în timpul procesului său din New York, deoarece autoritățile locale au nevoie de vaccinări pentru a intra în baruri și restaurante.

Din fericire pentru Bolsonaro, se estimează că vremea în oraș va fi plăcută, cu temperaturi cuprinse între 17 și 24 de grade Celsius, potrivit EFE.

Cu toate acestea, din punct de vedere politic, președintele brazilian nu a găsit un climat plăcut ca urmare a deciziei sale de a nu fi vaccinat împotriva COVID-19.

Bill de Blasio, primarul din New York, a ieșit leagăn, declarând: „Dacă nu vrei să fii vaccinat, nu veni aici”.

„Trebuie să trimitem un mesaj tuturor liderilor mondiali, inclusiv președintelui Bolsonaro al Braziliei, că, dacă vrei să vii aici, trebuie să fii vaccinat!” a spus De Blasio într-o conferință de presă la începutul acestei luni, în contextul îngrijorărilor anterioare ale oficialilor locali că viitoarea reuniune a Adunării Generale a ONU ar putea duce la apariția de noi focare pentru coronavirus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *