Potrivit premierului Florin Cîțu, există un nou LOCKDOWN în numărul 4: nu a ajutat cu nimic, dar a făcut lucrurile mai dificile.

Un nou LOCKDOWN în valul 4, în viziunea premierului Florin Cîțu: Nu a ajutat deloc la nimic, doar întârzie lucrurile

Florin Cîțu acuză blocarea pandemică din primul an de a fi o farsă. Inchiderea țării due to the COVID-19 epidemic, according to the government, “nu an ajutat la nimic,” ci an intârziat.
Eful Guvernului a spus din nou, de data aceasta la Sinaia, că vaccinarea este singura modalitate de a depăși pandemia COVID-19. A insistat și asupra unei economii deschise și, pentru ca acest lucru să se întâmple, au fost necesare reglementări care reglementează utilizarea certificatelor verzi.

Ceea ce aș vrea să văd este o creștere a vaccinărilor, deoarece este singurul mod în care putem învinge pandemia. Lockdown nu a ajutat pe nimeni și tocmai a servit la încetinirea lucrurilor. Deoarece trebuie să ne vaccinăm pentru a evita pandemia, aceasta este singura soluție. Avem o duzină de vaccinuri, avem tot ce ne trebuie; tot ce trebuie să facem acum este să ne vaccinăm. Trebuie să menținem și economia deschisă. Românii trebuie să fie siguri de ei înșiși. Drept urmare, am obținut și am măsurat certificatul verde ”, a spus Florin Cîțu, marți dimineață, Sinaia.

Primul este la Sinaia pentru a participa la semnarea unui contract de modernizare a orfelinatului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *