“Nu știu dacă suntem la 10.000, dar nu suntem la 4.000”, a spus Nelu Tătaru despre numărul real de persoane infectate.

Nelu Tătaru vorbește despre numărul real de infectări: "Nu știu dacă suntem la 10.000, dar nu suntem nici la 4.000"

În realitate, potrivit lui Nelu Tătaru, există mult mai multe cazuri de infecție Covid în România decât sunt raportate oficial. Avem ceva ce nu am avut anul trecut, vaccinul, printre subiectele pe care le-am discutat anul trecut: distanță, mască și dezinfectant. Urmăm regulile din anul precedent, dar nu ne vaccinăm. La începutul anului, am numărat lunile și ne-am întrebat când va fi disponibil vaccinul.

La începutul anului, trebuie să respectăm programul de vaccinare. Dacă nu atingem un nivel de imunitate de 60-70 la sută, nu vom putea termina pandemia. Imunizarea se poate realiza prin vaccinare sau prin mersul prin pădure. Nelu Tătaru, un gazdă de televiziune știri, a declarat: „Mai mulți dintre cetățenii noștri preferă să fure cu boală.

Când a fost întrebat dacă suntem acum la 10.000 de cazuri, el a răspuns: „Nu știu dacă suntem la 10.000, dar nu suntem la 4.000”

Vedeam un studiu din Danemarca, o țară în care ratele de vaccinare sunt de 72% și sunt îngrijorat de membrii comunității, români și bulgari care ar putea fi infectați cu această pandemie. Există dezbateri și studii pe care fiecare stat le conduce, dar restricțiile nu vor apărea, a declarat ministrul Sănătății.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *