Nelu Tătaru a lansat un avertisment: Multe țări europene cred că românii și bulgarii ar putea face ravagii asupra pandemiei. Restricțiile nu vor apărea decât dacă sunt impuse.

Nelu Tătaru, primul onorific responsabil cu problemele de îngrijire a sănătății, a declarat luni seara că România are un număr mare de cazuri de ATI pentru pacienții cu coronavirus care nu intenționează să le trateze.

Tătaru susține că tot ceea ce înseamnă pandemie este încă bagatelizat, în ciuda faptului că alte state au atins rate de vaccinare de până la 80%.

Multe țări europene cred că românii și bulgarii sunt capabili să perpetueze pandemiile, astfel încât este puțin probabil să apară restricții în acest scenariu.

Nu vom putea termina aceasta pandemie decat daca obtinem o rata de imunizare de 60-70 la suta. Imunizarea se poate realiza prin vaccinare sau prin mersul prin pădure. Unora dintre cetățenii noștri le place să meargă cu barca.

Prin impunerea unor restricții, țările europene au atins rate de imunizare de 60, 70 și chiar 80%. Avem o mulțime de discuții anti-vaccinare chiar acum și trecem prin tot ceea ce înseamnă pandemie.Nelu Tătaru, anunț îngrijorător: Multe state europene se tem că românii și bulgarii ar putea perturba pandemia. Restricțiile nu vor întârzia să apară

Ne vom uita la un studiu din Danemarca, unde ratele de vaccinare sunt de 72% și veți dori să fiți în căutarea membrilor comunității, români și bulgari care ar putea fi infectați cu pandemia. Există discuții și studii pe care fiecare stat le conduce, dar restricțiile nu vor apărea “, a spus Nelu Tătaru, un gazdă de televiziune știri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *