Mihai Belu: Vasile Dîncu este unul dintre oamenii care pot manipula o marionetă pe nume Florin Cîțu.

Mihai Belu: Vasile Dîncu este unul dintre cei care pot manipula păpușa numită Florin Cîțu

Potrivit jurnalistului de investigație Mihai Belu, este destul de probabil să existe un acord subteran de sprijin între PSD și aripa PNL Cîțu, Vasile Dîncu fiind figura centrală. Conform scenariului, social-democrațiile ar câștiga pe două fronturi: primul, deoarece vor fi compensate pentru sprijinul lor, și al doilea, deoarece Tabăra Cîțu va dăuna PNL la alegerile din 2024.

“Este clar că cineva din PSD are un canal continuu deschis cu Florin Cițu, poate chiar 2-3, dar Vasile Dîncu este unul dintre personajele PSD care poate manipula o marionetă pe nume Florin Cîțu”, a spus Belu, coordonatorul adevarulzilei. net, într-un interviu cu Realitatea Plus.

Potrivit anchetatorului, există un soi de coabitare între PNL-ul lui Cîțu și PSD, bazat pe interesele fiecăreia ambelor părți, în pofida declarațiilor publice.

“Dacă ne facem temele, este clar că acum există un guvern minoritar condus de PSD și că PSD va fi cel mai bun agent electoral pentru partidul lui Marcel Ciolacu la alegerile din 2024”. Ca rezultat, avem un grup, o brigadă Florin Cîțu, autointitulată # echipacâștigătoare, încercând să rămânem la putere prin orice mijloace posibile, cu o 2-a cenzură care nu poate fi votată, care este un precedent periculos, iar pe de altă parte. mână, avem un PSD care aplaudă, pentru simplul motiv că sprijinul nu este gratuit.

“Vom vedea acest lucru în bugete, în sumele de bani care vor fi direcționate către baroniile PSD din județele aflate sub controlul lor”, a adăugat Mihai Belu.

Comentariile lui Belu vin după ce Liviu Dragnea și Ludovic Orban au vorbit în exclusivitate cu Realitatea Plus despre rolul lui Vasile Dîncu în aranjamentul culise, cu șefi de servicii și oficiali paraleli ai statului, o zi mai târziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *