Machiajul din spatele lentilelor: zece reguli pentru cei care poartă ochelari

Machiajul din spatele lentilelor: 10 reguli pentru cei care poartă ochelari

Ochelarii au fost o problemă în ultimii cinci ani, deoarece nu există o gamă largă de opțiuni. Ca urmare, a fost mult timp necesar să achiziționați un model care să nu permită formarea fecalelor. Această acțiune nu numai că nu înfurie, dar adaugă și complexității situației.

Unele femei încă mai cred că ochelarii „întăresc frumusețea” și, ca rezultat, se tem în acest sens. În plus, pentru multe femei moderne, ochelarii sunt o parte esențială a stilului lor. Pentru a părea atrăgătoare, o femeie trebuie să poată selecta forma potrivită, una care să se armonizeze cu sprâncenele și fecalele.

Cel mai crucial factor de luat în considerare atunci când creezi un aspect de machiaj este că fardul se potrivește cu contururile și culoarea ochilor.

Se știe că dacă purtați ochelari, ar trebui să știți că, cu miopie, lentilele se micșorează vizual, dar cu lentilele pentru hipermetropie, dimpotrivă, acestea cresc. Ca urmare, machiajul trebuie luat în considerare pentru a îndeplini aceste sarcini diametrale.

Ochii fumurii, ca bază pentru ochelari, în special cu un fundal neuniform, vor dezacorda ochii. Ca rezultat, selectați nuanțe deschise și strălucitoare într-o culoare neutră și aplicați-le pe partea mobilă a pleoapei. De asemenea, subliniați cutele pleoapei cu o nuanță mai puternică și asigurați-vă că sunt bine încorporate.

Cu accent pe buze, un machiajul pentru ochi într-un stil netradițional poate fi echilibrat. Cel mai bine este să mergeți cu o nuanță neutră pentru buzuri, cum ar fi un fardul de ochi sau o nuanță ușor de pronunțat, cum ar fi roșu – un clasic atemporal!

Dacă utilizați creionul de ochi pe același ton ca și ramei, ochii vă pot „străpunge”. Culoarea fardului trebuie să fie cu cel puțin două nuanțe mai deschise decât restul camerei (cu excepția cazului în care camera este translucidă sau cremă). Utilizați creion de ochi gri, maro sau albastru închis cu o ramă neagră. Nu uitați să vă călcați în picioare.

Când lucrăm cu gene rimel, acordăm o atenție specială rădăcinilor. Aplicați prima strategie ca de obicei, iar a doua doar pe rădăcini, cu mișcări în zig-zag. Dacă nu este cazul, rimelul va suferi capetele genei mai severe, care are o serie de consecințe neintenționate: rimelul poate mânca linte, iar dacă genelele sunt susținute de o sticlă, rimelul va începe să se sfereze. Folosiți un rimel impermeabil pentru a prelungi durata de viață a machiajului ochilor.

Ochelarii măresc vizibilitatea cearcănele. Corectorul va ajuta la îndepărtarea acestor pete. Puteți alege dintr-o varietate de produse Huda Beauty care se potrivesc bine cu această sarcină vizitând https://makeup.ro/brand/1232893/.
Fiecare sarcină mare necesită crearea de mâneci lungi, în timp ce sarcina mai mică necesită crearea de mâneci delicate. Respectați această regulă pentru a vă asigura că machiajul dvs. arată echilibrat.
Folosiți un rimel pentru a crește numărul de gene. Decideți că ochii dvs. vor fi expresivi, dar genele dvs. nu vor mânca linte.

Nu uitați să folosiți machiajul sprâncenelor, mai ales dacă sunt implicați ochelarii. Un creion în tonul sprâncenelor umpleți spațiile între păr fires.
Pentru a împiedica tensorul să lase o urmă pe pielea ochelarilor, aplicați-l într-un strat de subtitrare folosind o burete, care va fi imprimată în piele (această tehnică de aplicare este denumită punctuație).
Nu uitați să vă înroșiți. Indiferent de decor, ochelarii atrag atenția publicului spre centrul terenului.
Ochelarii nu mai sunt a bariera pentru a-ți arăta frumusețea, ci doar un accesoriu care trebuie subliniez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *