La Caracal, polițiștii au fost alertați să intervină într-un caz suspect care îl implică pe Gheorghe Dincă.

Alertă la Caracal, Poliția a fost alertată să intervină într-un caz asemănător cu cel al lui Gheorghe Dincă

Cazul celor două adolescente din Caracal, Alexandra și Luiza, care au fost sechestrate, molestate și, cel mai probabil, ucise de Gheorghe Dincă, este în curs de desfășurare de peste doi ani în județul Olt. Polițiștii au fost chemați în momentul în care o femeie a fost agresată pe o stradă aglomerată și pusă la pachet într-o mașină care se îndepărta cu viteză.

Alerta a fost emisă la 1 martie, la ora 8:00, când polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Juvenile Olt au fost contactați de numărul de urgență 112, cu privire la faptul că o femeie a fost violată.

„Din cercetare a reieșit că o femeie, de 31 ani, din municipiul Caracal, a fost răpită cu forța soțului ei, un bărbat, de 31 ani, din comunitatea Dobrosloveni, și plasată într-un automobil de culoare gri, după pe care ea a fost condusă într-o direcție necunoscută “.

S-au deplasat efective sporite de polițiști în fața locului, desfășurându-se complexe activități pentru identificarea vehiculului în cauză și depistarea femeilor.

În urma evenimentelor, acuzatul a fost reținut de un ofițer de patrulare din Secția nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, pe DN 6, între comunitățile Radomirești și Mihăești, în timp ce era însoțit de soția sa.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și trimis la Secția de Poliție Caracal pentru cercetări ulterioare, potrivit IPJ Olt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *