În SCENARIUL ROU, capitala nu este afectată de locații. Se apropie de sfârșitul TEMUTUL sceneriu.

Capitala, înconjurată de localități în SCENARIUL ROȘU. Cât de aproape este Bucureștiul de TEMUTUL scenariu

București se apropie de pași repezi de roșu scenariu și, de asemenea, de noi restricții din partea autorităților. Între timp, Realitatea PLUS raportează că secțiunile de terapie intensivă sunt aglomerate în aproape fiecare țară.

Opt orașe din regiunea Capitalei au depășit deja pragul a șase persoane infectate pe milă. Berceni, Bragadiru, Ciorogârla, Copăceni, Corbeanca, Afumați, Mogoșoaia și Snagov se numără printre alimentele de încercat.

Lucrurile continuă să crească în București. Într-un scenariu rosu, capitalul ar putea fi chiar consumat de miercurea. Dacă se întâmplă acest lucru, o serie de restricții pot deveni eficiente. Luați în considerare masca de protecție, care poate deveni obligatorie în spațiile publice de aglomerat, transportul public, evenimentele sportive și chiar pe o rază de 50 de metri de școli.

Totodată, evenimente precum concerte și spectacole pot fi supuse unui set de condiții care necesită organizarea acestora cu o reducere a capacității de 50%. Acest lucru nu numai că protejează nou-născuții și nunțile, dar le condiționează și de prezența a maximum 200 de persoane în interior.

În plus, accesul la anumite locații poate fi acordat numai pe baza unui certificat verde.

Situația este și mai tensionată acum, când știm că nu există locuri deschise la ATI din București. Doar 19 paturi sunt disponibile la Terapie Intensive la nivel național. „La nivel național, 19 paturi ATI sunt disponibile pentru pacienții cu COVID-19, cu excepția celor rezervate persoanelor cu anumite afecțiuni care au confirmat că au SARS-COV-2, care nu sunt disponibile în București în acest moment , “conform unui raport lunar GCS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *