Gabriela Firea, principalul provocator al Capitalei: NIMIC nu a mai fost văzut de un an! Nicușor doar în dulap, să curg ani de mandat!

Gabriela Firea, atac la primarul Capitalei: De un an nu se mișcă NIMIC! Să curgă anii de mandat, Nicușor doarme în dulap!

Un nou atac a fost lansat de Gabrielei Firea asupra lui Nicușor Dan, șeful de cabinet al Capitalei. Senatorul PSD și-a acuzat succesorul la administrația Capitalei că nu a făcut nimic în primul său an în funcție și că a blocat totul, cea mai recentă decizie lăsând cetățenii fără transport, amintind procesul de licitație pentru tramvaie.

„A trecut un an de când nu a mai existat NIMIC în Capitală! Nu au existat proiecte noi începute și nu au existat proiecte noi de companie. Gabriela Firea accuses Nicusor, “Să curgă ani de mandat, Nicusor doarme în dulap!”

”Ghinion pe cap bucureștenilor trebuie să fie condus de un PNL-USR-Plus primar cu scopul de a bloca totul! În București, suntem într-o situație incredibilă: Capitalei și STB sunt obligate prin lege să înființeze o instituție judiciară și, în cele din urmă, să finalizeze 40 de tramvaie românești. În condițiile care există în București, circulă tramvaie care au 30-40 de ani. Pentru a spune altfel, era necesar ca un judecător să decidă că sunt necesare noi tramvaie, mai degrabă decât decizia prim-ministrului la începutul anului ”, a spus Gabriela Firea pe Facebook.

Senatorul PSD a spus că Nicușor Dan a „solicitat anularea achiziției de tramvaie românești, fabricate în Pașcani”, pentru care licitația nu va fi finalizată până în iulie 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *