Even in the clasă room, elev de liceu, bătut CRUNT de 3 colegi. Poliția a deschis un dosar penal.

Elev de liceu, bătut CRUNT de 3 colegi, chiar în sala de clasă. Poliția a deschis dosar penal

Anchetă uriașă la un liceu din județul Arad, după care un elev a fost bătut de chiar colegii lui, în sală de cursuri, iar victimei au depus o plângere alături de imagini cu agresiunea filmată.

Potrivit Agerpres, incidentul s-a produs ieri la Liceul Lipova „Atanasie Marinescu”, în care patru elevi cu vârste între 13 și 15 ani au fost implicați în altercație.

Trei dintre ei s-au luptat pe un coleg într-o sală de clasă, iar lupta a fost surprinsă pe film.

Rudele victimelor au distribuit videoclipul pe Facebook, afirmând că vor să depună o plângere penală. Cred că logodnica lor a fost bătută din alt motiv decât halucinarea, și anume pentru că nu doreau să participe la curs.

„Potrivit cercetărilor, trei minori cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani au fost agresați de un alt copil cu vârsta de 14 ani la o școală preuniversitară din Lipova, provocând răni la cap, abdomen și extremități inferioare. În cazul în care a fost înregistrat un dosar penal depuse cu acuzații de agresiune sexuală și alte forme de violență, anchetele sunt în desfășurare pentru a determina toate circumstanțele din jurul incidentului și pentru a pune în aplicare măsuri legale “, informează Inspectoratul de Poliție Județeană (IPJ) Arad, într-o comunicare de azi, pesei.

A fost format un comitet de cercetare disciplinară, precum și la nivelul școlii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *