„Este foarte greu să nu te infectezi”, spune Alexandru Rafila. Care vor fi următoarele valori pandemice?

Alexandru Rafila: "Este foarte greu să nu fii infectat". Cum vor arăta următoarele valuri ale pandemiei

Astăzi, Akexandru Rafila a făcut o declarație alarmantă și la timp, având în vedere statisticile zilnice publicate de autorități. Pentru a fi mai specific, Rafila a declarat că este „foarte dificil” să eviți infectarea cu Covid-19 în acest moment. Ca răspuns la următorul val de pandemii de coronavirus, șeful DSU a declarat că acestea nu vor mai fi considerate „probleme de sănătate publică”.

„Personal, cred că următoarele valori, care sunt în dezbatere în acest moment, vor enumera cazuri care nu vor pune în pericol activitățile economice, sociale sau de sănătate publică. Poate că va fi un oraș sau o comunitate, dar nu vom discuta probleme mai ample. Partea care nu este atât de grozavă este transmisibilitatea extremă a acestui tulpini.

Este destul de dificil să nu te infectezi în această perioadă de timp. Există un anumit procent de persoane care prezintă simptome, unele dintre ele severe și este foarte dificil să eviți să te îmbolnăvești dacă nu ești vaccinat și este mult mai greu să eviți să te îmbolnăvești dacă nu ești vaccinat ”, a spus Rafila într-un Interviu TV, citat de Mediafax.

Conform mediului, nimic nu s-a schimbat în a patra valoare, „dar oamenii s-au obișnuit cu ea”. „When you aglomerate, one of them obosind and purtând masca,” într-un soi de automatism. ” Sigur, dacă vă aflați într-o zonă aglomerată, ar trebui să purtați o mască, dar nu există nicio obligație. Este o idee bună să te protejezi pe tine și pe țara ta. „Cred că este mult mai ușor să trimiteți acest mesaj decât să trimiteți o notă coercitivă”, a afirmat Rafila, adăugând că această boală va dura mulți ani, dar nu va fi o problemă publică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *