EL ESTE VINOVAT de eșecul VACCINRII, Ionuț Moșteanu (USR Plus) îl face praf pe Florin Cîțu:

Ionuț Moșteanu (USR Plus) îl face praf pe Florin Cîțu: EL ESTE VINOVAT de eșecul VACCINĂRII

Ionuț Moșteanu, liderul deputaților USR Plus, a lansat un atac feroce asupra premierului Florin Cîțu, la doar câteva ore după ce a anunțat un plan de pregătire a sistemului de sănătate pentru a patra pandemie. Tot ce se întâmplă chiar acum aparține lui Cîțu, potrivit lui Moșteanu. “Nul l-a interesat accelerarea vaccinării în timpul verii și a luat doar eronate decisions, which occassionally se bat cap in cap,” a deputatul USR Plus said.

“In a vară, ne spune că o să fie minunat, acum spune că trebuie să folosim certificatul verde la peste 3 / mie, când răul a fost făcut, acea localitate are grave problems, in normal mode, folosește certificatul verde înainte, ca metodă de prevenire, așa cum au făcut restul țărilor europene și majoritatea au câștigat bătălia de valul 4 datorită unor înțelepte, curajoase și coerente decizii, ”

“Pentru acest eșec, SINGURUL RESPONSABIL este încă Florin Cîțu. Când valul 4 pare să alunece, Ioana Mihilă (fost ministru USR Plus al Sănătății – NR) avertizează asupra necesității de a accelera vaccinările, Cîțu spune:” Da, da , “cu o jumătate de cifră și este îngrijorat de alegerile interne PNL. Dacă nu am făcut pași fermi în ultimele două luni, este posibil să nu ne regăsim aici”, a afirmat președintele deputaților USR Plus.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *