Educația copiilor în Alba-neagra: COLI sunt închiși într-o greșeală de autorități.

Alba-neagra cu educația copiilor: ȘCOLI închise din greșeală de autorități

Coloniile din orașul Ilfoveană Afumați au fost închise … din cauza unei greșeală. Autoritățile din zonă au luat această decizie după ce rata de infecție a ajuns sâmbătă la 6 cazuri pe milion de locuitori.

Ministrul Sorin Cîmpeanu, pe de altă parte, a declarat că este o încălcare clară a dreptului comun și a solicitat ca toți elevii să fie însoțiți la sălile de clasă.

Am depășit rata de incidență de 6, am primit 6,5 și apoi am luat această acțiune în conformitate cu legea. Dar am scăzut sub 6, iar ordinul de scolioză va fi ridicat, permițând copiilor din Afumati să participe fizic la clasă , spune Gabriel Dumănică, primarul lui Afumați.
Prima explicație este că numărul persoanelor infectate a crescut.

Sa întâmplat ceva neașteptat, o excursie privată despre care nimeni nu știa, cu 35 de persoane, dintre care 25 par să aibă imbolnavit cu Covid. S-au întors acasă după o lungă călătorie în regiunea Maramureșului, unde lucrurile au scăpat de sub control, a declarat primarul.

Ministrul Educației a criticat decizia guvernului local. Conform unui ordin comun emis de Ministerul Sănătății și Educației, scenariile de funcționare a școlii sunt actualizate săptămânal, cu referire la vineri.

“Deschide scoala, inchide scoala, pentru ca ar fi foolish să ne imaginăm ca inchidem scoala luni, o deschidem marti, o deschidem miercuri si o deschidem iar joi,” Sorin Câmpeanu explained.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *