După o cerere din partea AUR, Ludovic Orban DECIDE asupra votului asupra moțiunilor de cenzură împotriva guvernului de la Cîțu.

Ludovic Orban, DECIZIE despre votul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu după cererea AUR

Ludovic Orban, Președinții Camerei Deputaților, a spus că va lua în considerare cererea AUR de a convoca Permanent Birourile în scopul stabilirii unui calendar pentru dezbaterile cu privire la moțiunile de cenzură.

„Cu certitudine, va fi luat în considerare. Potrivit agerpres.ro, Orban a declarat, “O să luăm decizia (de a convoca Birourile permanente reunite – n.r.), o să comunic cu doamna președinte Dragu.”

Când Ludovic Orban îl cheamă pe Birourile reunit permanent, el spune că gândește „la nesfârșit”.

George Simion, liderul deputaților AUR, a declarat că Ludovic Orban ar trebui să convoace o întâlnire din martie, deoarece este ultima zi a sesiunii legislative a acestei săptămâni. Simion îl acuză pe Orban că este un mincinos.

„Îmi pare rău, dar speram că domnul Orban va rămâne la putere până la sfârșit. Drept urmare, putem vedea că BPR nu se va putea convoca, deoarece mâine nu vor lucra în Parlament “, a prezis George Simion.” Ludovic Orban a renunțat la luptă “.

„Din păcate, domnul Orban nu a răspuns la întrebarea mea în Biroul permanent al Camerei Deputaților atunci când este chemat BPR și pare să facă parte din acest blat. Domnul Ludovic Orban nu vrea să i se spună că el does not have a vote. It is regrettable. He said that he had took a cunoștință and that he would be talking with Mrs. Dragu. Azi era ultima zi, azi trebuia să convoace BPR și astfel nu promisese ieri și astfel spusese televiziunea, Până acum, atât de bine. Aceasta este prima dată când un președinte al Camerei Deputaților a fost ales „La Palatul Parlamentului, a spus Simion.

După aproape o săptămână de controverse asupra depunerii sale în Parlament, USR-PLUS-cenzură AUR’s “Demission Guvernului Cîțu, singura șansă a României de a trăi!” a fost citit în plenul celor două Camere pe 9 septembrie. Altercările dintre liberali și susținătorii AUR și USR-PLUS au continuat, chiar și după ce AUR și USR-PLUS s-au retras din coaliția din Camera Comunelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *