Dorin Iacob, informații despre bombă dintr-un document prezentat Guvernului Cîțu în legătură cu achiziționarea vaccinurilor anti-COVID

Dorin Iacob, informații-bombă din dosarul pentru Guvernul Cîțu în legătură cu achiziția de vaccinuri anti-COVID-19

Premierul Florin Cîțu este implicat într-un bombardament dosar. Dorin Iacob, un strateg politic, a acordat un interviu exclusiv Realității PLUS despre informații. Potrivit documentelor obținute de Realitatea PLUS, guvernul Florin Cîțu va face obiectul cercetării vaccinului anti-COVID-19, care va fi realizat pe baza recomandărilor ministeriale.

Conform documentelor obținute de Realitatea PLUS, precum și a documentelor legate de achiziționarea de vaccinuri în cazul guvernului condus de Florin Cîțu, acest lucru s-a făcut „în ciuda faptului că Ministerul Finanțelor a menționat că stocurile (de vaccinuri – n .red.) sunt deja foarte mari, ca să nu mai vorbim de volum. ” Erau aproape 35 de milioane de oameni. Toate aceste articole au fost achiziționate pentru un total de 12 milioane de dolari. Eventual, există un fișier în legătură cu aceste achiziții, suma cheltuită și volumul cheltuit. Există o posibilitate de fraudă în legătură cu aceste achiziții – ilogice ”, a declarat Dorin Iacob, marți dimineață, în exclusivitate, la Realitatea PLUS.

Ministerul Finanțelor și Ministerul Sănătății ceruseră documentele, potrivit lui Dorin Iacob.

Dorin Iacob a spus că doar „ancheta” poate spune dacă va fi urmărit penal pentru acuzațiile lui Florin Cîțu. Informațiile pe care le dețin indică faptul că dl Florin Cîțu a acționat și a reacționat împotriva recomandărilor și amintirilor ministeriale ale lui Finante Alexandru Nazare, precum și a atenției MS. Cu toate acestea, au declarat un punct de vedere cu privire la aceste achiziții, domnia susținând că a făcut achiziții ilogice. ”

In relation to Cîțu’s DNA chemistry, Iacob said, “o sa vedem, legat de cercetarile începute, constituirea acestui dosar de interes public.”

În ceea ce privește implicarea altor politicieni, Dorin Iacob a declarat că nu știe dacă este vorba de „oamens politici importanți” sau „oamens de afaceri, consultanți”. Noi, care am analizat documente și date, am constatat că dl Florin Cîțu a acționat singur, împotriva sfaturilor miniștrilor de finanțe și sănătate și fără aprobarea Ministerului Justiției. ”

„Rata de vaccinare este mică, o bună parte a populației active – 3-4 milioane sunt vaccinați”, an adăugat Dorin Iacob, refere to the need for dozelor bought via Florin Cîțu’s disposition.

„Documentele aflate în posesia noastră arată că a comandat (…) 120 de milioane de somn la doi ani. Când aveți o astfel de problemă cu Sănătate, este logic să cheltuiți un milion sau mai mult în fonduri publice. Alte aspecte ale naturii sunt pedepsite, deoarece puneți sănătatea altor pacienți în pericol ”, spune Dorin Iacob de la Realitatea PLUS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *