Dinamo a marcat un gol pe piața transferurilor. În „Ștefan cel Mare” va apărea un portughez internațional.

Dinamo a dat lovitura pe piața transferurilor. Un internațional portughez va juca în “Ștefan cel Mare”

Dinamo a finalizat un transfer retur, în ciuda faptului că echipa de la Oseaua Ștefan cel Mare se confruntă cu dificultăți financiare.

Noul căpitan al lui Dinamo a fost format la FC Porto Academia. Există patru titluri pe palmaresul său: Cupa Portugaliei cu Braga (2016) și Sporting Lisabona (2019), precum și Cupa Ligii cu Sporting Lisabona (2018, 2019). Mai mult, portughezul a evoluat pentru toate loteriile naționale din Statele Unite, de la U16 la U23 și chiar până la primul nivel reprezentativ. Mai multe informații despre jucătorul Dinamo care a fost achiziționat.

Andre Pinto (31 de ani) a semnat astăzi un acord cu Dinamo. Nu în ultimul rând, a apărut în Farense. De la 1 iulie, el este liber de contract și este evaluat la 700.000 de euro.

Fotbalista lui Iuliu Mureșan, președintele executiv al echipei, was given a portugheza. Andre Pinto s-a alăturat lui Dinamo în rolul de jucător fără contract.

OFICIAL. Andre Almeida Pinto la Dinamo

Data este 21 septembrie 2021. Andre Almeida Pinto, portughez central, a semnat un contract cu Dinamo București până la sfârșitul sezonului competițional în 2021-2022, potrivit administratorului special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

Andre Almeida Pinto, născut pe 5 octombrie 1989 în Vila Nova de Gaia, a crescut la Farense, prima ligă a Portugaliei, unde a jucat 12 jocuri și a marcat un gol în sezonul trecut.

Andre Almeida Pinto, membru al Academiei FC Porto, a progresat prin toate turneele naționale ale Portugaliei, de la U16 la U23 și a fost selectat pentru prima dată în 2015.

FC Porto, Santa Clara, Vitoria Setubal, Portimonense, Olhanense, Panathinaikos, Braga, Sporting Lisabona, Al-Fateh și Farense sunt cele zece echipe în care Andre Almeida Pinto a progresat de-a lungul carierei sale.

Andre Almeida Pinto va juca numărul patru pentru Dinamo București.

Andre Almeida Pinto are patru titluri în palmares: Cupa Portugaliei cu Braga (2016) și Sporting Lisabona (2019), precum și Cupa Ligii cu Sporting Lisabona (2018, 2019) „, au anunțat reprezentanții lui Dinamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *