Crimă OCANT într-o benzinărie germană: Am comandat un caz deoarece aveam nevoie să folosesc o mască de protecție. Ce spune agresorul?

Crimă ȘOCANTĂ într-o benzinărie din Germania: A omorât un casier pentru că i-a cerut să poarte masca de protecție. Ce spune agresorul

Crima suffocate la a benzinărie din Germania, sparked by … anti-Covid masca. Mai precis, este un refuz al purtabilității lor.
Potrivit HotNews.ro, un bărbat în vârstă de 49 de ani a împușcat-o pe casierul unei benzine din regiunea Renania-Palatinat din Germania, după o ceartă despre îmbrăcămintea anti-Covid.

Agresorul va fi enervat ca urmare a refuzului angajatului de a-și vinde bunurile, deoarece acesta nu are mască, conform informațiilor făcute publice în dosar. Agressor a recunoscut că a urinat pe o fetiță de 20 de ani cu focalizarea „tintit în capac, din lateral”.

În ceea ce privește circumstanțele, suspectul a declarat că situația care a apărut ca urmare a pandemiilor de coronavirus este „o grea povară”. Bărbatul susține că a fost marginalizat, evitat și nu a văzut vreo „altă ieșire”, ci „să dea un exemplu”. Victima părea să fie „responsabilă pentru situația generală, deoarece respecta regulile”, potrivit procurorului responsabil de caz.

În timpul percheziției domiciliului suspectului, polițiștii au descoperit și au asigurat o armă criminală, precum și alte arme și muniții. Locuitorii din Idar-Oberstein nu au dreptul să poarte arme.

Un mandat de arestare penală a fost emis împotriva unui bărbat în vârstă de 49 de ani. Acum se află într-un centru de detenție, unde este ținut ca măsură preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *