Care a fost motivul care a stat la baza refuzului FCSB de către Ghencea? „Ca să ințeleagă toată lumea, astfel n-a nimerit”, explică oficialul CSA.

De ce a fost refuzată FCSB pe Ghencea. Oficialul CSA explică: „Ca să înțeleagă toată lumea, așa n-a nimerit”

Un oficial al CSA Steaua explică de ce a fost refuzat FCSB.
Vicecampioana România a solicitat să joace Academica Clinceni într-o nouă arenă Ghencea, dar reprezentanții CSA nu au putut îndeplini cererea de primă diviziune.

Pentru a vedea motivul, a fost convocat un oficial de la CSA Steaua.

CSB a primit un „interzis” pentru a juca un joc în Ghencea, ceea ce a spus Bogdan Marinescu, managerul secției de rugby CSA Steaua.
Caracterul competițional al secțiunii de rugby a clubului a împiedicat vicecampioanele din România să concureze împotriva Academicii Clinceni pe 25 septembrie.

Marinescu a dezvăluit că CSA Steaua a propus ca meciul de rugby împotriva U Cluj-Napoca să se joace la Ghencea pe 24 septembrie, mai degrabă decât Ardeal, așa cum era planificat inițial.

”Pentru a satisface pe toți cei care ne-au solicitat să jucăm un meci de acasă împotriva U Cluj, trebuie să dezvăluim că aceasta a fost ultima opțiune pentru echipa noastră de rugby de a juca în anul 2021 într-un nou loc. Inițial, ne-am propus să jucăm acolo într-un meci împotriva Timișoarei pe 4 septembrie, dar naționala de tineret are un meci împotriva Angliei pe 3 septembrie. Adevărat, a fost amânată, dar notificarea a venit doar cu o zi înainte dintr-unul dintre cele mai recente cazuri engleze ale lui Covid.

Drept urmare, pe măsură ce sezonul se apropie de sfârșit, vom avea un singur joc pe teren propriu, care este programat pentru 9 octombrie, dar nu vom putea intra într-o nouă arenă decât pe 11 octombrie, când echipa națională de fotbal se va confrunta cu Armenia. Pentru că suntem pe un teren nou, singura opțiune pentru noi de a juca aici este acest meci împotriva U Cluj.

Deci n-a nimerit n-a nimerit n-a nimerit n- Cei care au speculat în această direcție, nu vreau să le comentez pentru că sunt doar speculații. Am explicat situația. Mai mult, avem acest meci vineri, 24 septembrie, într-un moment în care FCSB, din câte știm, a solicitat o dată pentru 25 septembrie ”, a declarat Bogdan Marinescu pentru gsp.ro.

DE CE NU A FOST PRIMITĂ FCSB ÎN GHENCEA: „CA SĂ ÎNȚELEAGĂ TOATĂ LUMEA, AȘA S-A NIMERIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *