Captură IMPRESIONALĂ de eroină în India. Persoanele sunt îndoielnice ARESTATE / De unde vine marfa

Captură IMPRESIONANTĂ de heroină în India. Două persoane ARESTATE/ De unde provenea marfa

În India, a fost capturată o uriașă de droguri. Vorbesc despre aproximativ trei tone de heroină din Afganistan care au fost confiscate într-un port din vestul Indiei. Valoarea estimată a articolelor capturate este de 2,77 miliarde de dolari. Deși nu au existat arestări ale cetățenilor indieni, cetățenii afgani vor fi implicați în operațiuni de trafic de droguri.

Conform informațiilor disponibile până în prezent, transportul de heroină a fost ascuns în două containere care trebuiau să conțină talc. A fost descoperit în portul Mundra de o agenție guvernamentală specializată în lupta împotriva traficului de droguri, traficului de arme și a narcoticelor (DRI) (statul Gujarat).

Potrivit DRI, cele două containere, unul care conținea aproape două tone de heroină și celălalt conținând o tonă, au ajuns din Afganistan printr-un port iranian.

Afganistanul este cel mai mare producător de heroină din lume, reprezentând 80-90 la sută din piața mondială. Potrivit Agerpres, producția de heroină a crescut semnificativ în ultimii ani, indicând un impuls financiar pentru talibanii care au recuperat puterea în august.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *