Virgil Popescu, ministrul energiei, va participa luni la o dezbatere despre „Ora Guvernului” în plenul Camerei Deputaților, potrivit Biroul Permanent.

Virgil Popescu, chemat la raport în Parlament în scandalul facturilor la energie

Decizia a fost luată ca răspuns la o cerere ministerială de reprogramare din 27 septembrie, după ce acesta nu a putut să se prezinte în plen la 15 septembrie, când a fost invitat pentru prima dată.

„Solicit ca apariția mea în„ Ora Guvernului ”să fie programată pentru 27 septembrie. Cu această ocazie, voi oferi mai multe detalii cu privire la schema de compensare membrilor parlamentului, precum și voi răspunde la orice întrebări pe care le pot avea. (…) Aș dori să convoc o întâlnire, astfel încât să putem lucra împreună pentru a găsi cele mai bune soluții pentru persoanele afectate de creșterea prețurilor la energie și de dezastrele naturale “, a declarat Virgil Popescu într-o scrisoare recentă.

Pe 12 septembrie, Biroul permanent al Camerei Deputaților l-a invitat pe Virgil Popescu, ministrul Energiei, să vorbească pe tema faptelor energetice la ora 12.00. în „Ora Guvernului” la 15 septembrie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *