VIDEO | VIDEO | Bătaie ca-n Vestul Sălbatic pe Aeroportul Suceava Ordinele nu au fost executate.

VIDEO | Bătaie ca-n Vestul Sălbatic pe Aeroportul Suceava. Forțele de ordine nu au intervenit

Mulți bărbați s-au dus la apă pe aeroportul din Suceava. Scandalagiile au dus la răspândirea pumni în aeroporturi, precum și la violența continuă în afara terminalului. În scopul soluționării dezacordului, niciun ofițer al legii nu a intervenit.

Totul a început când un grup de bărbați au atacat un individ în interiorul aeroportului. La ieșirea din clădire, prieteni agresivi s-au repezit în apărarea sa, iar lupta s-a transformat într-o luptă cu pumni și picioare.

O femeie care a asistat la eveniment a apelat 112, dar bătăușii au trecut neobservați până când a ajuns la o echipă de salvare.

În ciuda faptului că ordinea și siguranța publică trebuie să fie asigurate de angajații Poliției Transporturilor Aeriene, Poliției de Frontieră și SRI, nimeni nu a intervenit pentru a soluționa dezacordul.

Singurul care a încercat să calmeze bărbații agresivi a fost un angajat al unei companii de pază. Unul dintre bătăuși pare să fi fost lovit destul de tare și are o fractură națională.

După cum puteți vedea, numărul meu de telefon este același cu al dvs. Mi-ai rupt nasul nasul nasul nasul nasul ‘I have a certificate!’ exclamă unul dintre bătăuși.

Polițiștii au deschis o anchetă cu privire la dragoste și alte forme de violență, dar va dura cel puțin o lună pentru a stabili dacă sunt sau nu învinuiți, în funcție de cine va depune sau nu o plângere penală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *