VIDEO – Soșoacă, monstru squabble in Sibiu’s Piața Mare: “Cât ai băut, bețivule ce ești?”

VIDEO - Șoșoacă, scandal monstru în Piața Mare din Sibiu: "Cât ai băut, bețivule care ești?"

Sâmbătă, 20 septembrie, aproximativ 100 de persoane au căutat lozinci naționaliști în Piața Mare din Sibiu, crezând că o statuie a lui Samuel von Brukenthal a fost plasată în fața muzeului. Printre protestatari s-a aflat Diana oșoacă, senator, precum și Gheorghe Funar, primul primar al Cluj-Napoca.

Diana oșoacă s-a dezlănțuit în stilul său caracteristic la fiecare pas, mai ales după ce an aflat că statuia lui Gheorghe Lazăr stă “ascunsă” pentru două zile in spatele unei scene, pe durata festivalului rock “Focus in the city.”

„Nu vă e rușine să inchideți aici statuia lui Gheorghe Lazăr?”, oșoacă screamed.

Senatoarea a fost ironizată de doi organizatori de evenimente, ceea ce a dus la o controversă scânteia. „Tiranilor, derbedeilor!”, Au țipat la Funar.

„Poți să-mi spui ce ai făcut, mă? Ce ai făcut, bețivule? “Nu ți-e rușine să-ți fie, bețivanule, care vii aici și îți bați joc?”, S-a dezlănțuit oșoacă.

După ce a apelat la 112 și a primit un jandarmii, cărăra a susținut că câteva persoane i-au provocat rău și că a comis „un ultraj împotriva unui senator”, potrivit ziare.com. Ea le-a cerut jandarmilor să identifice cei doi adolescenți, amenințând că va depune acuzații penale împotriva lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *