VIDEO | Pantelimon este implicat într-un scandal de corupție al poliției. Femeie moartă smulsă din paginile unei cărți

VIDEO | Scandal cu poliția la înmormântare, în Pantelimon. Femeie moartă luată din sicriu

Un caz suspect a avut loc în orașul român Pantelimon. O anchetă a poliției a fost oprită, iar femeia decedată nu a putut fi identificată. Femeile în vârstă de 90 de ani, împărțite în două tabere, sunt acuzate de represalii. Trebuie să vă avertizăm că vor exista imagini și detalii cu un puternic impact emoțional!

În ultimii ani de viață, femeia în vârstă a fost îngrijită de un nepoliticos din mediul rural, care a abandonat-o. Sosind din străinătate, restul familiei refuză să accepte că femeia a murit din cauza unui infarct și a solicitat o resuscitare.

Polițiștii și angajații Departamentului de Medicină Legală au oprit ancheta și au scos din mormânt corpul neînsuflețit al bărbatului în vârstă pentru a fi supus necropsiei. Familia s-a împărțit în două corturi și se concentrează asupra răzbunătorilor, în ciuda faptului că principalul motiv al comportamentului necorespunzător este financiar.

,, Dacă vii din America și petreci o lună făcând acte în România și nu ajungi să-ți vezi părinții, pe care îi adori și îi respecti și nu vei vedea mama ta, pe care o adori și o respecti, și nu ajungi să o vezi după insistent, cu ajutorul poliției, ce crezi? “, a lămurit Dumitru Banu, rudă.

,, Întregul incident a început cu moștenirea bunicii noastre. Vă vom pune în judecată și va trebui să puneți mâna pe moștenirea bunicianului. Nu am cerut multă moștenire, deoarece Mama era îngrijorată de bunica “, explică Ionuț Bucur, nepotul unei femei.

Cazul pare a fi departe, deoarece rudele par să fie amestecate cu plângeri penale. După ce medicii examinatori au stabilit cauza morții, poliția își va continua ancheta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *