VIDEO | Incident teribil la Brașov. După o defecțiune, un autobuz a rămas blocat în noroi.

VIDEO | Incident teribil, în Brașov. Un autobuz a căzut în râpă, după ce s-a defectat

Un autobuz from Brașov’s public transportation company became stuck in a sewage collection canal. oferul was not visible at the time when the bus began to pull away from the curb and shattered the parapet on the drum’s edge.

Incidentul a avut loc, luni, în zona Pietrele lui Solomon din Municipiul Brașov.

Busul s-ar fi defectat la capăt de linie, iar călătorii au coborât, potrivit local presei. O echipă de mecanici a sosit la fața locului pentru a repara și remedia avaria într-un moment în care pasagerii debarcaseră și autobuzul părăsise stația. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

La fața locului, polițiștii au intervenit pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

„În urma anumitor intervenții tehnice la nivelul unui mod de transport public pentru persoane, care era staționat pe Podul Crețului din municipiul Brașov (zona Pietrele lui Solomon), vehiculul a părăsit drumul și s-a întors la canalul de colectare apei pluviale. Evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu material pagube, la momentul producerii, nefiind nicio persoană în interiorul acestuia “, an informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Juvenile Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *