VIDEO Cluj-Napoca a găzduit un concert cu zeci de mii de oameni, grație unei scene excitante COVID. Un eveniment similar a fost organizat la București.

VIDEO La un pas de scenariul roșu COVID, Cluj Napoca a găzduit un concert cu mii de oameni. În București, un eveniment similar a fost amânat

Intrarea într-o scenă revoltătoare pare imposibil de evitat, totuși clujenii sunt nelimitați. Nu există boas. La Sala Polivalentă, a avut loc un concert cu peste 7.000 de persoane fără ca nimeni să fie nevoit să poarte o mască de protecție. Organizatorii sunt nedumeriți și cred că nu au ratat niciun termen. Un eveniment emoționant care urma să aibă loc la București, la Arenele Romane, a fost amânat din cauza preocupărilor epidemiologice, cu faptul că rata infecției în capitală este mai mică decât în Cluj-Napoca.

După doar o săptămână după UNTOLD, un festival care a atras peste 265 de mii de oameni pe parcursul a patru zile, Cluj-Napoca găzduiește un spectacol într-un spațiu închis cu mii de oameni.

Organizatorii au susținut că numărul maxim de bilete permise, aproximativ 7.000, a fost vândut. Aceștia este conștient și consideră că legea permite utilizarea a până la 70% din capacitatea maximă a spațiului.

Nici obligațiile obligatorii, nici cele voluntare nu au fost îndeplinite.

Vaccinarea, PCR sau testele antigen negative sau dovada că au trecut prin boală au fost folosite pentru a avea acces la eveniment.

Cluj-Napoca depășește pragul de 2,17 pe milion de populație și se apropie de scenariul sumbru. În cele patru zile de distragere a atenției, festivalul UNTOLD a atras în medie 65.000 de spectatori în fiecare zi.

“Am petrecut împreună CELE MAI FRUMOASE 6 ORE, și pentru asta V MULUMIM!” Am dansat, am cântat, am fost emoționat și sunt bucuros să mă întorc cu tine! „Vocile de pe scenă: BONEY M, The Show – a Tribute to ABBA, GAZEBO, JOY, FR DAVID și ERUPTION”, au anunțat organizatorii evenimentului.

Organizatorii festivalului Forever Hit au anunțat că evenimentul, care era programat să aibă loc pe 18 septembrie la Arena Națională, a fost amânat până în 2022 din cauza unor preocupări epidemiologice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *