Un cunoscut blogger a fost descoperit mort într-un parc. Ce a postat o tânără înainte să dispară?

O cunoscută bloggeriță a fost găsită moartă într-un parc. Ce a postat tânăra înainte de a fi dată dispărută

Anchetă de amploare în jurul dispariției bloggeriței Gabby Petito, supranumită ”fiică Americii”. Autorități au anunțat că au găsit într-un parc național un trup care corespund descrierilor tinerei.

Trupul a fost descoperit în Parcul Național din Wyoming.
FBI a anunțat că medicii nu au confirmat încă că rămășițele umane aparțin adolescenților, dar că ar putea fi identificate de membrii familiei.

Tânăra bloggeriță, 22 ani, plecase alături de logodnicul ei, Brian Laundrie (23 ani), într-o călătorie prin țară, în iulie, after quits her job. Cei doi au încărcat videoclipuri și fotografii din călătoriile lor pe YouTube și pe site-urile de socializare.

La 1 septembrie, Laundrie s-a întors singură acasă, în Florida, într-un camion care transporta acellătoreau. Tânărul a refuzat să vorbească cu poliția sau cu părinții bloggerilor.

O familie tânără a dispărut, familia anunțând că a fost văzută ultima dată în Parcul Național Grand Teton din Wyoming.

Ulterior, poliția a spus că Brian Laundrie este o „persoană de interes” în dispariție, dar că nu a fost acuzat. Vineri, un membru al tinerei familii, a declarat că nu au văzut marturi și că anchetatorii sunt „frustrați” de evenimentele recente.

Poliția din statul Utah a intervenit pe 12 august ca răspuns la un sfat despre un posibil caz de violență domestică. Cei doi de pe marginea tamburului, în mașină, sunt arătați într-un film creat de forțele de ordine. Când s-a confruntat cu poliția, Gabby Petito a declarat că este sigură și că a făcut tot ce a putut, dar nu au fost depuse plângeri și nimeni nu a fost arestat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *