Supplierii cer sprijinul Guvernului, scumpirile energiei și gazelor naturale lovecMarea Britanie

Scumpirile energiei și gazelor naturale lovesc Marea Britanie, furnizorii cer sprijinul Guvernului

În inima Regatului Unit, costul energiei electrice și al gazelor naturale este în creștere. Companiile de utilități încearcă să obțină un pachet de sprijin guvernamental semnificativ în fața creșterii explozive a prețurilor care amenință să se ferească de o serie de noi furnizori.

Guvernul britanic a programat luni o nouă rundă de discuții cu industria, după ce ministrul pentru mediu Kwasi Kwarteng a declarat că întreprinderile mici sunt sub presiune, potrivit Bloomberg, citând Agerpres.

Acum, furnizorii vor beneficia de o strategie de reducere a costurilor care îi va ajuta să facă față costurilor care apar ca urmare a achiziționării de clienți de mici dimensiuni care ar putea să-i hrănească, potrivit unor surse apropiate acestui caz.

Potrivit surselor Bloomberg, există îngrijorarea că ar putea apărea o situație în care mulți furnizori să se hrănească în același timp. Drept urmare, corporațiile marile propun o strategie de sprijin guvernamental.

Mai mulți furnizori din Regatul Unit au dat faliment în acest an, în ciuda faptului că prețul gazului natural s-a triplat aproape din cauza problemelor de aprovizionare. Companiile care nu au folosit proceduri de acoperire au vândut energie clienților la un preț mai mic decât cei care au plătit pentru aceasta, iar prețurile reglementate de piață înseamnă că aceste costuri nu pot fi transferate consumatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *