Sonde Incep pentru asigurarea căldurii în capitală. Noul sezon inaugurează un nou set de autorități nepregătite.

Încep probele pentru furnizarea căldurii în Capitală. Sezonul rece prinde din nou autoritățile nepregătite

Termoenergetica a început testarea în București pentru furnizarea de agenți termici începând de astăzi. Aceste teste vor dura până la trei zile, dar vor începe să se încălzească ori de câte ori temperaturile scad sub 10 grade timp de câteva zile la rând.

Cei care aleg să părăsească sistemul de audit centralizat nu vor mai putea depune cereri.

Sezonul recede nepregătite autoritățile din Capitală: lucrările de rețeaua de termoficare nu have progressed very far. Un bucureștean din cinci a fost plasat în congelator cu o zi înainte, iar în prezent, mii de familii din Capitală nu au acces la apă caldă din cauza lucrărilor rutiere.

Compania Municipală Termoenergetica (fostă Radet) a anunțat că pe 20 septembrie va fi pornită apa în fabricile de procesare a alimentelor care utilizează energie termică, precum și primele teste de presiune pe uzinele interioare.

“Încărcarea cu apă an instalații de alimentare cu energie termică va avea loc treptat în toate sectoarele Municipiului București, data exactă pentru fiecare zonă urmând a fi afișată la scara fiecărui bloc. Sunt necesare acțiuni pentru pregătirea rețelelor de termoficație în următorul sezon de iarnă din 2021-2022.

Clienții ar trebui să se aștepte ca compania să finalizeze lucrările la instalațiile interioare ale clădirilor în timp util, astfel încât incidentele (cum ar fi inundațiile în apartamente sau blocajele subsolulei) să nu apară ca urmare a sosirii lor, potrivit companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *