Semnele sunt strânse pentru plafonul prețurilor actuale și viitoare. Ce eveniment a fost anunțat?

Se strâng semnături pentru plafonarea prețurilor la gaze și curent. Ce partid a făcut anunțul

Radu Oprea, șeful de cabinet al PSD, a anunțat luni că formațiunea sa va lansa o campanie de colectare a semnăturilor cu scopul de a limita prețurile la electricitate și gaz.

”Am hotărât să declanșăm a campaign de strângere de semnături împreună cu colegii din Biroul Permanent Național pentru plafonarea prețurilor la gaze și energie electrică. Cu 157 de semnături, Vineri a lansat inițiativa noastră în Parlament, care include toți deputații și senatorii PSD. Aceste discuții trebuie să fie foarte rapide, așa că am solicitat o procedură rapidă, care este, de asemenea, destul de serioasă, deoarece există multă anticipare.

Această campanie de colectare a semnăturilor are ca scop creșterea gradului de conștientizare a parlamentarilor din alte partide politice, fie că este vorba de PNL, UDMR, USR PLUS sau AUR, potrivit Oprea la o conferință de presă organizată la Biro Național Permanent al PSD.

Purtătorul de cuvânt al social-democraților a anunțat, de asemenea, că reprezentanții PSD se vor întâlni miercuri cu una dintre principalele organizații patronale din România, care reprezintă întreprinderile mici și mijlocii, pentru a discuta despre posibile măsuri de sprijin.

“Avem pregătită o inițiativă legislativă și o vom discuta cu reprezentanții IMM, așa că o vom putea prezenta în Parlament într-un timp foarte scurt, poate săptămâna viitoare”, a adăugat Oprea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *