Restricții temporare de trafic pe două dintre principalele artere ale Bucureștiului. Care sunt zonele afectate?

Restricții temporare de circulație pe două artere din București. Care sunt zonele afectate

Restricțiile temporare de trafic vor începe luni, 20 septembrie, la ora 8:00, pe două arterele bucureștene. Este vorba despre Bd. Lascăr Catargiu și Str. Preciziei.

Au fost impuse restricții pentru a aborda o serie de probleme descoperite în recipientele publice de canalizare, precum și pentru extinderea recipientelor publice de apă potabilă.

Luni, începând cu ora 20:00, Bd. Lascăr Catargiu, banda III de circulație, în vecinătatea Piaței Romană, va impune restricții de trafic pentru a aborda problemele identificate în rețeaua de canalizare publică.

În plus, vor exista restricții temporare de trafic lucru în București, pe Str. Preciziei, datorită extinderii recipientelor publice de apă potabilă.

,, Din 21 septembrie, la ora 11:00, până pe 21 octombrie, la ora 11:00, circulația pe Str. Preciziei, between depoul STB Militari and imobilul nr. 13B (aproximativ 350 de metri), va fi deviat către o bandă de circulație prin semafoare electrică pentru a finaliza lucrările de extindere a sistemelor publice de alimentare cu apă.

În lumina acestor considerații, Brigada Rutieră îndeamnă șoferii de vehicule să fie prudenți atunci când conduc și să respecte indicatoarele rutiere temporare, precum și semnalele de circulație ale poliției.

Pietonii trebuie să „circule doar pe trotuare, să traverseze strada numai în zone special amenajate și semnalizate sau în culoarea verde a semaforului electric”, potrivit unui comunicat de presă. „Nu trebuie să se oprească pe partea inflamabilă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *