PROTESTE LA GUVERN ÎMPOTRIVA CERTIFICATULUI VERDE: Sute de oameni s-au adunat la Piața Victoriei.

PROTEST la Guvern împotriva certificatului verde: Zeci de persoane s-au strâns în Piața Victoriei

Certificarea COVID face furori pe stradă în această seară. Sute de oameni s-au adunat în fața clădirii guvernamentale pentru a se opune introducerii certificatului verde în zone în care numărul de cazuri pe milion depășește trei.

Printre protestatari pot fi găsiți, precum și liderul AUR, George Simion: „Suntem aici pentru a proteja profesorii universitari, inginerii, legislatorii și politicienii”. Ne pregătim; data este 2 octombrie. ”

Certificatul verde a fost aprobat și va fi necesar la restaurante, în prezent, și pentru activități în spații închise începând cu luna viitoare. Decizia a fost luată de guvernator. Măsura va fi utilizată numai în zonele în care rata infecției este cuprinsă între 3 și 6 persoane pe milion de persoane.

Renate Weber, un avocat al poporului, a declarat că există motive pentru care drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor să fie restricționate, deoarece acestea nu au un certificat clar pentru a acționa cu privire la deciziile guvernamentale între timp.

„Când vorbim despre acest certificat, vorbim despre faptul că anumiți nevaccinați, care nu au trecut prin boala sau nu au primit un test, nu pot exercita drepturile și libertățile pe care le au în teorie. Weber crede că au decis să vorbească despre separare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *