Protesta AUR în Parlament | “Votați moțiunea!” spune George Simion. Fuzionați până ajungeți la ea “

Protest AUR în Parlament | George Simion: „Votaţi moţiunea! Mergem până la capăt cu ea"

George Simion, co-președinte al AUR, a declarat luni că senatorii și deputații AUR se află într-o greve parlamentară de luni, în așteptarea rezultatului moțiunii de cenzură împotriva guvernului de la Cîțu, care va fi dezbătută și votată.

“Votează moțiunea!” Acesta este mesajul nostru și nu îl vom ignora! “Această acțiune a fost ignorată din prima zi a sesiunii legislative și vom continua până când vom ajunge la o concluzie cu aceasta”, a declarat George Simion.

„Florin Cîțu nu ar trebui să mai fie premierul României. Au folosit tertipuri și au pus în pericol Constituția României; ca urmare, singura modalitate de a protesta este participarea la o sesiune legislativă.

Acesta este un act unic. Nu vom vota în plen astăzi și nici nu vom vota în comisii, dar vom fi prezenți împreună cu voi toți. Vom participa la ședințele comitetului, dar nu vom fi obligați de votul nostru sau de prezența noastră la această gravă încălcare a Constituției. “Este dreptul nostru să depunem o plângere și este dreptul românilor să nu fie conduși de Florin Cîțu”, a spus Simion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *