Privește LINIILE pe care le ai în palmă cu cea mai mare atenție! Ce se întâmplă dacă nu știi ce faci?

Priveşte cu atenţie LINIILE pe care le ai în palmă! Cum te trădează fără să ştii

Chiromanția – sau ghicirea bazată pe liniile de palmier – se practică în India de peste o mie de ani și este încă una dintre cele mai populare metode de divinație, în ciuda faptului că nu există o bază științifică pentru aceasta. Cu toate acestea, se crede că palma mâinii este un obiect dur care, atunci când este corect interpretat, poate dezvălui o varietate de informații legate de viață, precum și o varietate de caracteristici destinistice.

Dacă vă întrebați ce mână să folosiți pentru a citi liniile pe palmă, practicienii chiromantie vă vor spune să folosiți mâna dvs. dominantă și activă. De exemplu, dacă sunteți dreptaci, mana din mâna dreaptă este cea activă și este implicit cea care va fi utilizată pentru lecturi viitoare. Este crucial să ne amintim că liniile de palmier vin într-o varietate de categorii, în funcție de marime și importanța liniilor. Ca rezultat, avem linii minore, secundare și primare (cele mai importante și cel mai des folosite în chiromantie).

Linia inimii Linia inimii Linia inimii Lin

După cum probabil ați ghicit, inimii linia este puternic legată de starea emoțională, făcându-l o indicație excelentă pentru a determina ce doriți să faceți cu viitorul dvs. la nivel sentimental.

O linie lungă și pronunțată, care începe sub aratatorul degetului, este întâlnită frecvent în rândul unui grup de oameni rezonabili care nu doresc să ia decizii până când nu vor avea succes pe termen lung. Drept urmare, persoanele cu o astfel de linie de inimii vor fi mai stabile în viața lor romantică.

Linia inimii, care ajunge în mijlocul unui deget, sugerează o nevoie de libertate emoțională; ca urmare, va fi dificil să-ți deschizi sufletul în fața oamenilor de sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *