Pe 21 septembrie, sunt așteptate primele ninsoare, iar temperatura se așteaptă să scadă în întreaga țară.

Vremea 21 septembrie - Este așteptată prima ninsoare, la munte - Se răcește în toată țara

Vremea se răcește în toată țara în data de 21 septembrie.

Ca urmare, valorile termice vor scădea în comparație cu perioadele anterioare din sud și sud-est, provocând o schimbare a anotimpurilor în majoritatea țării. Cerul va avea innorări temporare, iar izolatul va plăti plăci. Vântul va fi ușor și moderat, cu unele intensificări în apropierea coastei și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 22 de grade Celsius.

În general, valorile termice vor scădea semnificativ în comparație cu perioada anterioară, determinând timpul să devină mai potrivit pentru această ocazie. Temperatura maximă va fi de 17 … 18 grade Celsius. Cerul va have innorări temporare, și numai cu tot ce trecător ar ploua slab. Vântul va fi moale și moderat.

La sfârșitul lunii, timpul se va încheia pentru această perioadă. Cerul va avea inorări temporare și va ploua în timpul zilei, izolat, cu prădare în sudica masivă, și pe timp de noapte, local, în special în nord-vest. Precipitațiile sub formă de lapoviță și ninsoare sunt posibile la altitudini mari. Vântul va avea câteva îmbunătățiri, în special în zona creastei.

Temperaturile vor scădea pe măsură ce ziua progresează, făcând timpul mai potrivit pentru această ocazie. Cerul va varia, cu unele innorări la începutul intervalului, când sunt mai multe șanse de ploi slabe. Vântul va suferi oarecum, cu intensificări de zi cu zi (rafale, în general între 45 și 55 km / h), înainte de a pătrunde în intensitate. Se așteaptă ca temperaturile maxime să fie cuprinse între 15 și 17 grade Celsius. Temperaturile în apei mării vor varia de la 17 la 19 grade Celsius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *