Orban: „Nu trebuie să fii model”, spune el, „pentru că dacă nu votez, nu vei primi nimic!”

Orban: „Nu trebuie să mai fie pe modelul „dacă nu mă votezi, nu te ajut cu bani!”

Ludovic Orban lansează un atac asupra prim-ministrului Florin Cîțu, acuzându-l că a abuzat de poziția și fondurile publice pentru a pregăti alegerile primare. Orban susține că majoritatea alegătorilor primari liberali îl vor vota pentru că el este cel care l-a susținut cel mai mult de-a lungul timpului.

Primarii PNL vor vota pentru candidatul pe care îl consideră cel mai bun, iar eu voi vota cu ei. Îi cunosc, pentru că am petrecut timp cu ei. Orice student din primul an știe că sunt capabil să fac plajă. Primul este susținătorul principal al PNL, care este și cardul de vizitator al partidului. Avem îngrijitori primari care au schimbat locațiile în care conduc.

Pentru că nu votez, nu mă ajuți! “Nu trebuie să fie modelul. Este vorba despre transportul public acolo. Este firesc pentru tine să te conectezi cu PSD-ul tău principal, deoarece PNDL 1 contează 75% din primare PSD decontează. Toate primarele PSD au avut o mare lovitură în PNDL 2. Unii au reușit să facă alfalt pe drumurile secundare, în timp ce alții, în ciuda eforturilor depuse, nu au reușit să facă acest lucru. Infrastructura este esențială. Nu veți avea acces la apă, gaz, asfalt sau internet, va trebui să faceți investiții dificile și să aveți de-a face cu oamenii. Nu vom mai avea bani până în 2023, prin urmare aceste programe sunt necesare, a declarat Orban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *