Octavian Berceanu, DEMIS de Florin Cîțu, de la conducerea Gărzii Naționale de Mediu: “Mulțumesc colegilor, care au obținut the best results in the last 20 years in just six months.”

Octavian Berceanu, DEMIS de Florin Cîțu de la conducerea Gărzii Naționale de Mediu: ”Mulțumesc colegilor că au produs în 6 luni cele mai bune rezultate din 20 de ani"

Octavian Berceanu a declarat luni că a fost eliberat de atribuțiile sale de general Comisar al Gărzii Naționale de Mediu. Reprezentantul USR PLUS a trimis un mesaj subliniind că instituția a obținut cele mai bune rezultate în ultimii 20 de ani în ultimele câteva luni.

Berceanu, care se ocupă în prezent de Gărzii Naționale de Mediu de șase luni, a făcut publică decizia prin care prim-ministrul Florin Cîțu a fost destituit.

”Mulțumesc colegilor de GNM pentru că au produs, în cele șase luni cu care am lucrat, cele mai bune rezultate din istoria de 20 de ani a Gărzii Naționale de Mediu.

„Sper că colegii GNM vor beneficia de o ajustare echitabilă a veniturilor în săptămâna viitoare, lucru pentru care m-am luptat cu ministrul Tánczos Barna și pentru care sunt recunoscător pentru spiritul de echipă”, a spus el pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *