O tânără de 19 de ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai mare decât ea

O tânără din Statele Unite a fost violată de un bărbat mult mai în vârstă, de 42 de ani. Părinții fetei nu erau de acord cu relația lor și, când s-au întors acasă cu el, i-au chemat pe polițiști.

S-au întâlnit pe un site de întâlniri și apoi s-au întâlnit în fața altarului, în ciuda faptului că aveau vârste diferite.

Inițial, fata a fost victima biografiei sa, deoarece era un veteran care lucra pentru poliția militară, potrivit Daily Star.

„Am fost atât de încântată, cât și emoționată, to be able to see him. Incă amintește de ziua în care a put ochii pe mine with such zeal. Kevin a făcut primul pas. El mi-a smuls fața în mâini și mi-a dat primul sărut când ne-am întâlnit pentru prima dată. „Amandoi, putem fi de acord că a fost dragoste la prima vedere”, relatează adolescentul.

Am fost atât încântată, cât şi emoţionată să-l văd

Niciun dintre cei doi a avut o relație cu un decalaj de o vârstă atât de mare, dar acest lucru nu este mare lucru, deoarece cred că au multe în comun și o legătură puternică.

„Prima noastră conversație a fost despre arme, iar el a fost destul de interesat de al meu, așa că am devenit foarte deschiși unul împotriva celuilalt. Toate acestea au fost discutate. Kevin, pe de altă parte, mi se pare destul de atractiv. Îngrijirea Ceea face relația noastră atât de minunată și frumoasă pentru noi, este dragostea unii pentru alții, care crește ”, a adăugat adolescentul.

Bărbatul a fost căsătorit anterior și are doi copii, cu vârsta de 16 și respectiv 23 de ani.

Este mai în vârstă decât părinții săi, care au 38 și, respectiv, 43 de ani. Acest fapt a obligat o tânără să urmeze o relație. Cu toți, a luat decizia să le spună.

Cuplul s-a căsătorit într-o mică capelă din Nevada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *