Nelu Tătaru decide să generalizeze certificatul digital: „Valulul 4 este numărul celor care nu au fost vaccinați”. Este necesar să luăm decizii. ”

Nelu Tătaru se așteaptă să se generalizeze certificatul digital: „Valul 4 e al nevaccinaților. Trebuie să ne asumăm decizii”

Nelu Tătaru, consilierul onorific al premierului, a declarat luni seară că se așteaptă ca certificatul digital să fie acceptat pe scară largă, permițând continuarea activităților economice.

Imunizarea se poate realiza prin vaccinare sau prin mersul prin pădure. Mulți concetățeni aleg boala. „Este cea mai periculoasă alegere pe care o putem face”, a spus Nelu Tătaru.

Cei care au fost arestați au un motiv valabil de a fi frustrați. În trecut, ne-am întrebat când va fi disponibil vaccinul și câte luni va dura. In January, it was “nu treceți in front”, and “să respectăm rândul.”

O putem face pentru non-covids cu ajutorul personalului spitalului; totul depinde de noi. (…) Acum avem vaccinare. Sunt sectoare cu atingere directă și repetare cu cetățenii. Asigurați-vă că sunt în siguranță oferindu-le o vaccinare gratuită sau efectuând teste folosind banii noștri. „Trebuie să luăm unele decizii”, a spus Nelu Tătaru, un comentator TV.

El a afirmat că „numărul patru este numărul persoanelor care nu au fost vaccinate”, adăugând că mai mult de 98% dintre cei care au fost infectați cu COVID nu au fost vaccinați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *