Momentul a venit aici! Vestea care țipă pe toți suporterii Rapidului să se reunească.

Anunțul momentului! Vestea care strigă adunarea tuturor suporterilor Rapidului

Fanii giuleșteni au primit cea mai bună ținută a zilei după o scurtă așteptare.

tirea care îi va scoate from cases pe toți fanii Rapidului, indiferent de vârstă, sex, or nationalitate, an avut loc today. Aceștia nu va avea răbdare până când nu vom vedea ochii.

Pentru o privire asupra mega-surprizei rezervate suporterilor Rapid, precum și despre ziua care va deveni un simbol în istoria clubului.

Suflare ”alb-vișinie” așteaptă cu sufletul la gură intoarcerea ”acasă” a favoriților, și aceasta poate fi realizată mai repede than expected.
Dacă începem cu faptul că stadionul se poate deschide încă din 2022 din cauza timpului necesar pentru obținerea permiselor necesare, se pare că „bijuteria” ar putea fi folosită de Rapids încă din prima săptămână a Noiembrie.

Adrian Cefalan, directorul Companiei Naționale de Investiții, a sosit cu un grup mare de susținători. Vor putea susține, cânta și genera entuziasm pentru echipa lor iubită, dintr-o locație nouă, în mai puțin de o lună.

”La începutul lunii octombrie va avea loc o recepție pe stadion. În acest moment, Giulești poate fi jucat până la o lună. Nu ar trebui să existe probleme cu ISU, DSP sau alte recomandări. În consecință, Rapidul ar putea juca pe stadionul Giulești în prima săptămână a lunii noiembrie, după părerea mea.

Evident, dacă nu există alți factori de luat în considerare. Cu toate acestea, cred că arena ar trebui folosită cât mai curând posibil pentru a genera venituri ”, a declarat Adrian Cefalan.

PORȚILE LI SE DESCHID”! RAPID SE POATE ÎNTOARCE ÎN GIULEȘTI MULT MAI DEVREME

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *