Ludovic Orban, political revelations: what does JOCURI have in store for Vasile Dîncu?

Ludovic Orban, dezvăluirile care aruncă în aer scena politică: ce JOCURI face Vasile Dîncu?

Ludovic Orban, președintele PNL, susține că social-democratul Vasile Dîncu a avut întotdeauna o poziție „interesantă”, folosind exemplul guvernului tehnocrat al lui Dacian Cioloș, în care Dîncu era singurul ministru desemnat ca atare.

Trebuie să ne amintim că a existat un singur ministru politic în guvernul tehnocrat, vicepremierul Vasile Dîncu. Drept urmare, domnul Dîncu are o poziție fascinantă. Nu numai Dîncu, ci întregul PSD a jucat un rol în Birourile Permanente, deoarece decizia lor a fost să voteze orice moțiune. Parlamentul a programat o zi de dezbateri pe mai multe probleme.

Moțiunea va fi dezbătută și votată, dar nu veți putea să o votați. PSD nu se va clicheta și va ajunge cu propria dispoziție. Există, de asemenea, o procedură în caz de returnare. Premierul trebuie să aibă 234 de voturi de sprijin din partea Camerei Comunelor. Dacă președintele nu primește suficiente voturi, constituția nu are niciun cuvânt de spus în ceea ce se întâmplă. Interpretarea este că, dacă nu votați, nu aveți încredere în legislativ. “În funcție de reacția primului răspuns, ar putea izbucni o confruntare legală între guvern și parlament”, a declarat Orban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *