Loredana Groza a fost infectată cu Covid-19. Artista a fost internată de urgență la Spitalul Matei Balș.

Loredana Groza, infectată cu Covid-19. Artista a fost internată de urgență la Spitalul Matei Balș

Loredana Groza a fost diagnosticată cu Covid-19 și este tratată la Institutul Matei Balș din Capitală, potrivit Ciao.ro. Vă puteți aminti că artistul a publicat duminică o fotografie făcută într-o ambulanță, care era în mod clar legată de o problemă medicală.

Cântăreața nu a declarat motivul pentru care are nevoie de asistență medicală, iar de-atunci nu a trimis niciun mesaj public.

Loredana Groza i-a îndemnat pe oameni să respecte regulile de îngrijire a sănătății de la începutul crizei și a vorbit despre impactul pe care pandemia l-a avut asupra vieții oamenilor de-a lungul timpului.

„Sunt și eu în stare de dornică pentru mult timp, mult timp, mult timp, mult timp, mult timp, mult timp, mult timp, mult timp, mult timp, mult timp , A fost la fel de suprarealist ca și în timpul războiului, dar a fost un război mai puțin pervers și uitat. Destinate în primul rând laturii psihologice, mulți oameni au observat că sunt marcate de o lipsă de interacțiune socială. Este posibil să nu fi devenit obișnuiți, dar cred că și-au dezvoltat anumite obiceiuri, unele bune, altele nu atât de bune. Vestea bună este că am reușit să avem grijă de noi, de familiile noastre și de copiii noștri. Loredana Groza a declarat, “De spiritul nostru.”

Săptămâna trecută, artista a concertat pentru nunta de basm a lui Simonei Halep, care a atras peste 300 de invitați.

Petrecere a avut loc într-un club de lăutari din Mamaia, condus de părinții cuplului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *