Liviu Dragnea se opune lui Zetea (PSD): Nu avem un „blat” cu PNL Cîțu, așa că vrem să trimitem pe toată lumea acasă.

Zetea (PSD) îl contrazice pe Liviu Dragnea: Nu avem "blat" cu PNL Cîțu, vrem să-i trimitem pe toți acasă

Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea infirmă afirmația lui Liviu Dragnea, făcută exclusiv către Realitatea Plus, de presupus social-democratic cu PNL Cîțu și președintele Klaus Iohannis. Zetea a infirmat poziția avansată de toți liderii partidului, potrivit căreia PSD nu vrea să fie implicat în lupta dintre fracțiunile PNL, ci mai degrabă vrea să scoată întreaga coaliție de la putere.

„Nu cred că este o afirmație adevărată”, a spus Liviu Dragnea aseară, „printre multe alte afirmații adevărate”. PSD este, fără îndoială, cel mai puternic adversar al guvernului de dreapta și al liderului său, Klaus Iohannis. După un mic eșec în 2019, când am pierdut atât președinția, cât și legislativul, am câștigat alegerile anul trecut, iar între timp am recâștigat încrederea oamenilor.

Nu există niciun interes personal pentru a determina cine va câștiga alegerile PNL, în ciuda faptului că unii candidați au indicat că pot. Cîțu la fel, Orban a reușit o pandemie dezastruoasă.

PSD este în opoziție cu întreaga Coaliție, coalieie. and PNL și USR sunt două lucruri rele pe care vrem să-i trimitem acasă, pentru că ei au fost lăsați de KI să conducă țara, iar el trebuie să-și asume rpunderea că an ales grești niște looseri care să conducă România, “a a declarat Gabriel Zetea, direct la Realitatea Plus.

DORIN IACOB: În loc să-i asistați pe români, ar trebui să faceți calcule politice pentru a vă îmbunătăți.

Declarația social-democratului a fost combătută de Dorin Iacob, un consultant politic care a atras atenția lui Zetea asupra faptului că declarațiile publice ale liderilor social-democrați sunt legate de acțiunile lor.

„Îl ai pe Dincu în joc, el a fost vicepreședintele lui Dacian Cioloș, (…) Nu ești plătit de noi pentru a face strategii conjuncturale, publicul dorește acțiuni tangibile, vrei să ajuti oamenii, ziua românilor -vietile zilnice se deteriorează și jucați jocuri de strategie. Când nu aveți o dispoziție cenzură, nu veți putea lua deciziile pe care doriți să le luați “, declară Iacob.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *