Liviu Dragnea, anunțând următoarele servicii: „Sufrageria 2” era titlul lui Vasile Dîncu. Dezbaterea s-a transformat într-o bătaie furioasă – cine, de fapt, joacă jocuri în România?

Liviu Dragnea, anunțul care dinamitează Serviciile: La Vasile Dîncu a fost "sufrageria 2". Discuția a degenerat foarte urât - Cine face jocurile, de fapt, în România?

Ceea ce s-a întâmplat în sufrageria lui Gabriel Oprea nu este nimic în comparație cu ceea ce s-a întâmplat în sufrageria lui Vasile Dîncu: este clar că Serviciile sunt puternic implicate în politică. Într-un interviu acordat duminică seara cu Realitatea PLUS, șeful PSD Liviu Dragnea a spus că Vasile Dîncu are propria „sufragerie” în care el și colegii săi negociau direcția și conducerea. Dar, ce anume este?

Detaliile explozive ale lui Liviu Dragnea au fost dezvăluite, potrivit Realitatea PLUS. Invitat duminică seara on Realitatea PLUS in emisiune “Culisele statului paralel”, fostul șef al PSD a relatat, in exclusivitate, an episod petrecut după the December 2016 legislative elections, when Florian Coldea și Eduard Hellvig, capii SRI, made presiuni asupra lui to put Vasile Dîncu mai întâi.

„PSD reprezintă un pariu complet pe actuala conducere a lui Iohannis. Este complicat de acțiuni de conducere națională. PSD este implicat în întreaga recesiune economică, precum și în viața românilor. S-a făcut presiune asupra lui Dîncu pentru a fi clasat pe primul loc în 2017. În acea seară, am încheiat întâlnirea cu Băneasa și ne-am îndreptat spre locul de joc. Am fost însorit de Vasile și am fost îndemnat să-l urmez. Hellvig și Coldea erau acoliții. M-au felicitat, I-am salutat.

Am mâncat un ciocnit pentru victoria alegerilor, după care orașul a început să dezbată cine va fi primul ministru. Întrebat de Hellvig și Coldea despre motivul pentru care Dîncu nu este primul ministru. Recunosc că nu m-am gândit prea mult și nu există un loc bun pentru a vorbi despre asta. Dezbaterea s-a transformat într-o ruină. Hellvig a sosit la mine acasă acum două zile, în jurul orei 12 am. Am ajuns și vom mânca împreună, așa că nu cred că vor exista discuții persistente din seara precedentă. După aceea, s-a decis combinarea cu Iohannis. Nu a existat un singur joc când nu au fost infiltrați. În PSD, este cel mai mult. Cu o singură excepție, Gabi Firea ”, declară Dragnea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *