Liviu Dragnea a găsit primul susținător al partidului său – Naistul Voiculeț, membru al AUR și susține Brexit.

Liviu Dragnea a atras primul simpatizant al noului său partid - Naistul Voiculeț este membru AUR și susține ROEXIT

Naistul Nicolae Voiculeț, membru al AUR, a postat pe pagina sa de Facebook o imagine care promovează alegerile partidului său.

El a promovat site-ul web pentru petrecerea anunțată de Liviu Dragnea.

Voiculeț asigură curioși pe pagina sa de Facebook că partidul său nu este „deloc pe mână cu cei la putere care ne au sub dictatură sanitară”.

Liviu Dragnea a anunțat într-un prim interviu pentru Realitatea PLUS duminică seară că se va întoarce la politică într-un nou partid politic fondat de Codrin Tefenescu.

„S-a discutat foarte mult, primii care au vorbit că mi-am făcut părți la cei din noul PSD. Eu știți bine nu am ieșit public până la momentul asta. Nu am spus nimic despre asta, nici Codrin nu a spus nimic despre asta. Prin octombrie am avut o discuții cu Codrin, el a venit de la mine la vizită, m-a ajutat enorm acest om de mare caracter. Mi-a zis că el simte nevoia să sprijine apariția unui nou partid, un partid care să nu mai fie măcinat de compromisuri interne, de oameni care n-au curaj, de acoperiți, de oameni infiltrați care distrug un partid.

„S-a discutat foarte mult, iar primii oameni care au menționat că am fost ales au fost cei din PSD. Sunt sigur că nu am ieșit la public până acum. Nu am vorbit nimic despre asta și nici Codrin nu a spus nimic. În octombrie, am avut o conversație cu Codrin, care fusese la mine acasă pentru a-mi face o vizită și mă ajutase cu adevărat în relația cu această persoană de mare caracter. Mi-a spus că el simte nevoia de a sprijini apariția unui nou joc, unul care este liber de conflicte interne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *