Lider USR Plus, un nou atac asupra adresei lui Florin Cițu: Cum crezi că crede el? Niculăiță MINCIUN, mai precis.

Lider USR Plus, un nou atac la adresa lui Florin Cițu: Cum să-l mai crezi? E ca Niculăiță MINCIUNĂ

USR PLUS este membru al Parlamentului European. Dragoș Pîslaru a lansat un nou atac asupra adresei premierului Florin Cîțu, susținând că a încălcat mai multe promisiuni și că acestea nu ar trebui să mai aibă încredere în astfel de promisiuni. „Este în povestea cu Niculăiță Minciună”, explică Pîslaru.

„Sunt aceleași condiții pe care le-am prezentat și când am făcut guvernare program. Dorim să aibă loc anumite reforme critice pentru modernizarea României. (…). Până acum, însă, am bănuit că aceste reforme nu sunt tratate serios de alte părți. Dacă există o posibilitate de a stabili niște termeni foarte clari pentru modul în care vor fi realizate aceste reforme și investiții, atunci ne vom întoarce la guvern și vom pune în aplicare un umărul serios pentru a ne asigura că aceste reforme și investiții sunt realizate ”, a spus RFI europarlamentar Dragoș Pîslaru.

Dacă formația decide că Florin Cîțu nu ar trebui să fie primul, Pîslaru explică de ce acest lucru nu este posibil.

„Noi credem că, în urma a două cazuri în care încrederea noastră a fost pur și simplu evaporată ca urmare a acțiunilor lui Florin Cîțu, singura modalitate de a restabili acest nivel de bază al încrederii este de a vorbi cu un alt lider, care va putea investi în încrederea respectivă.

Aici se află povestea lui Niculăiță Minciuna în prezent. Când îți dai seama că ești de fapt minor, vei înceta să crezi când cineva îți spune că lucrurile vor fi mai bune în viitor. Deci, nu ne vine să credem că există o schimbare astfel încât, în fiecare seară, un om, care este tare, trebuie să aibă credința că va respecta promisiunile și, mai probabil, protocoalele semnate în coaliției. Ca urmare, starea asociată cu o nouă primă rămâne pe masă ”, a clarificat Pîslaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *