Ionel Dancă: “Cei din” echipa câștigătoare “au uitat cum este în electoral campani, la jos ‘work.”

Ionel Dancă: „Cei din „echipa câștigătoare” au uitat cum este în campaniile electorale, la munca de jos”

Ionel Dancă, un deputat liberal, îi acuză pe susținătorii lui Cîțu că au uitat ce înseamnă să faci campanie pentru premier și apare surprins de faptul că campania lui Orban are o echipă de mobilizare care lucrează 24 de ore din 24, șapte zile pe săptămână până în ziua alegerilor.

„Alături de președintele Ludovic Orban, vom vorbi în continuare cu membrii PNL în zilele următoare pentru a-i mobiliza la Congres, unde se va decide dacă salvăm sau nu Partidului Național Liberal.
Se pare că anumiți colegi #echipadistrugator au uitat cât de important este să rămânem în contact cu membrii PNL pe parcursul campaniilor electorale și aceștia par a fi destul de nemulțumiți de eforturile noastre.
Acest lucru nu mă surprinde deoarece unul dintre ei a lipsit de la recentele alegeri legislative, precum și de la alegerile în general, în care nu a avut nicio miză personală.

Membrii PNL care sunt familiarizați cu Ludovic Orban știu că a făcut mereu campanie în acest mod, mobilizându-se om de om, zi de zi, până în ziua alegerilor și, ca rezultat, PNL a câștigat toate câmpurile de luptă politice în ultimii patru ani.

În realitate, răpirea acestor studenți este o farsă, dovadă fiind faptul că fac parte dintr-o echipă permanentă condusă de Ludovic Orban. Iar echipa lor este pe deplin justificată pentru cei care mai mulți delegați PNL care vor veni la Congres, cu care noi am discutat, sunt deja convinși că #LudovicOrbanPresedinte este singură opțiune rațională pentru salvarea Partidului Național Liberal! ”, A spus Dancă pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *