Incident nefericit într-un centru de plasament din Constanța. 2 fetuși, grav răniți după căderea de la primul etaj al clădirii

Incident grav într-un centru de plasament din Constanța. 2 fete, rănite grav după ce au căzut de la etajul 1 al clădirii

Luni s-a produs un incident grav într-un centru de plasament din Constanța. Fete Două, în vârstă de 14 și 15 ani, au fost aruncate de la ultimul etaj al uneia dintre clădiri și au suferit răni grave. Adolescenții vor dori să fugă din centru, potrivit Reprezentanților Direcției pentru Protecția Copilului.

Unul dintre avocații copiilor îl acuză pe celălalt de neglijență din partea îngrijitorilor copilului, care nu au fost informați de incident de către părinții copiilor lor.

,, Părinții nu au găsit nimic, așa că au chemat un număr de martori pentru a le spune că copilul lor a căzut de la primul etaj și a fracturat o vertebră, apoi au fugit să găsească un alt prieten care căzuse în fața lor și care a rupt trei vertebre și un picior ”, a explicat Amel Mocanu-Tarabih, avocatul familiei.

Potrivit Direcției pentru Protecția Copilului, s-a luat decizia de a scoate un tânăr de 14 ani din familie din cauza problemelor cu părinții. Adolescenta a întâlnit un alt copil la un centru de plasament și cei doi au decis să fugă împreună. Inchizitorii cred că fetii au fost obligați să părăsească casele lor.

În acest caz, polițiștii efectuează investigații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *